Sparvhökarna hösten 2004

linjehotwax.gif (853 bytes)

Hej alla SPARVHÖKAR!

  Nu är det dags att dra igång för hösten. Nytt för i år är bildandet av en Duvhöksgrupp för mellanstadiebarnen. Vi träffas med alla Sparvhökar precis som vanligt, men sedan har vi tänkt att gruppen kan dela på sig i en Sparvhöksgrupp och en Duvhöksgrupp, under t.ex. en halvtimme, för att vi ska kunna anpassa skådandet bättre.

Vi vill att ni som vill fortsätta vara med oss Sparvhökar skriver ett mail/brev till oss och berättar det. Det har blivit lite rörigt den sista tiden och det är svårt för oss att veta vilka som är kvar och vilka som har slutat. Har ni inte möjlighet att maila så kan ni försöka nå på oss via telefon.

Detta brevet hittar ni också på Karlstads Ornitologiska förenings hemsida  Här kan också vägbeskrivningar läggas ut vid behov. Är ni osäkra om vägen kan ni alltid ringa oss.

 

Lördagen den 11:e september
Samling kl 09.00 vid parkeringen till Hammarö fågelstation.

Lördagen den 18:e september 
Samling kl 09.00 vid parkeringen till Kroppkärrssjön.  
Lördagen den 2:e oktober
Samling kl 09.00 vid parkeringen till Hammarö fågelstation.

Lördagen den 16:e oktober
Samling kl 09.00 vid parkeringen till Knappstadsviken.

Torsdagen den 28:e oktober 
Samling kl 18.00 vid huvudentrén till Älvkullegymnasiet. OBS! Inneträff!

Till alla FÖRÄLDRAR:

Sparvhökarna drivs genom Karlstads Ornitologiska Förening och numera även Studiefrämjandet! Vill vi att alla barn ska bli medlemmar i KOF, antingen med barnmedlemskap som kostar 20 kr per år eller som familjemedlemmar (5 kr per år) om föräldrarna redan är medlem. Vårt samarbete med Studiefrämjandet har gjort det möjligt för oss att köpa in några fågelböcker som vi kan ha med oss när vi är ute. Som vanligt vill vi att ni föräldrar är med oss när vi är ute eftersom vi inte kan ta ansvar för alla barnen själva. Glöm inte att ta med nyckeln till en bra fågelskådningsutr., massor med gott fika!

Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar.

Hans Flyman 054-53 00 83, 0733-548564 hflyman@yahoo.com

Lisa Elofsson 054-83 42 03, 0730-223606 lisa@elof.com